Χειροποίητα κοστούμια

FULL BESPOKE ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ

Ο όρος «Bespoke» χρησιμοποιείται στα αγγλικά για να περιγράψει μία δημιουργία που κατασκευάζεται σύμφωνα με μια συγκεκριμένη ανάγκη και εγγυάται τέλεια εφαρμογή.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΡΑΦΗΣ ΤΗΣ BESPOKE ΕΝΔΥΣΗΣ

1

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Καταγράφουμε και αναλύουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας: τον τύπο του κοστουμιού ή όποιου άλλου ρούχου επιθυμείτε, το ύφος, την εποχή ή την περίσταση που θα φορεθεί. Μπορείτε να επιλέξετε την γραμμή, το ύφασμα, το χρώμα αλλά και άλλες λεπτομέρειες όπως τις τσέπες, την φόδρα, τα κουμπιά. Στην συνέχεια, μετράμε τις βασικές διαστάσεις σας και σχεδιάζουμε μαζί το τελικό στιλ του ρούχου. Μόλις κατασταλάξετε στις επιλογές σας μπορούμε να υπολογίσουμε την τελική τιμή.

2

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΑ

Αφού το μοναδικό, ολόδικό σας πατρόν σχεδιαστεί και κοπεί στο ύφασμα της επιλογής σας, το κοστούμι παίρνει την πρώτη του μορφή. Μόλις συναρμολογηθεί, μας επισκέπτεστε για την πρώτη πρόβα στην οποία κάνουμε όλες τις απαραίτητες προσαρμογές πάνω σας. Το ρούχο στην πρόβα αυτή είναι «τρυπωμένο», δηλαδή ραμμένο με εμφανή λευκή κλωστή. Σε αυτό το στάδιο θα αποφασίσουμε μαζί και για τα κουμπιά.

3

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΑ

Μία εβδομάδα αργότερα όλες οι διορθώσεις θα έχουν ολοκληρωθεί. Να είστε έτοιμοι να μας επισκεφθείτε για την δεύτερη πρόβα.

4

ΤΕΛΙΚΟ FITTING Ή ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Ράβουμε στο χέρι, προβάρουμε, διορθώνουμε, κεντάμε τις κουμπότρυπες, φινίρουμε και σιδερώνουμε το κάθε ρούχο σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας πριν από την παράδοση. Εάν είναι απαραίτητο, θα σας δούμε άλλη μια φορά για μια τελική πρόβα. Η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη όταν τελειοποιηθεί κάθε λεπτομέρεια. Σας καλούμε για να έρθετε και να το παραλάβετε.

Υπολογίστε 5 έως 6 εβδομάδες κατά μέσο όρο από την επικύρωση της παραγγελίας μέχρι την παράδοση.

Αν δεν μπορείτε να περιμένετε τόσο, σας προσφέρουμε την Premium* υπηρεσία μας για εξπρές παράδοση 5 ημερών – για σχεδιασμό, πρόβα και ολοκλήρωση του ρούχου.

*Σημειώστε ότι ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις για την υπηρεσία Premium. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Κοστούμια. Χειροποίητα κοστούμια - Νίκος Δάλλας Κοστούμια. Χειροποίητα κοστούμια - Νίκος Δάλλας Κοστούμια. Χειροποίητα κοστούμια - Νίκος Δάλλας